3D Scanners

Wij bieden een ruim assortiment aan 3D scanners, van mobiele scanners tot bakscanners in diverse hoogtes. Hieronder leest u meer over de diverse varianten

3D-S -> de kleinste, lichtste en snelste 3D Full Foot Scanner ter wereld!

De UPOD-S is een compacte 3D scanner, die de voet binnen 4 seconden scant. Naast het 3D scannen van de voet, kan deze scanner ook gebruikt worden voor het inscannen van schuimafdrukken.Deze full foot scanner heeft een scanbereik van 330mm x 130mm x 115mm (lxbxh).

3D-HD -> Scant tot 18cm hoog!

De Upod-HD 3D scanner is door zijn grote scanbereik goed inzetbaar voor verschillende doeleinden. Zo kunt u uw cliënten 3D scannen voor het aanmeten van leesten, maar ook uw leesten magazijn digitaliseren kan perfect met deze 3D scanner door de nauwkeurigheid van 0,5mm!

De 3D-HD scanner heeft een scanbereik van 380mm x 180mm x 180mm (lxbxh).

Mobiele 3D scanners

Om uw cliënten waar uw maar wilt aan te kunnen meten, bieden wij een mobiele oplossing in de vorm van een iPad scanner. Met deze scanner bent u in staat waar u maar wenst scans te maken van uw cliënt.

Wij kunnen u voorzien van het complete pakket, maar als u al een iPad heeft kunt u ook alleen de scanner aanschaffen met de juiste bracket.

Structure sensor Pro

    • Levertijd: 2 weken
    • Geschikt voor de meeste iPads

 

3D scanner aanbod

3D-HD

blank Bestel nu!

Complete set

blank Bestel nu!

iPad scanner Mark II

blank Bestel nu!
Deze website is gerealiseerd door Webheads.