Over ZSM Orthopedie

Uw betrouwbare partner op gebied van Outsourcing

ZSM Orthopedie is 2001 opgericht door de gebroeders Surup in het Twentse Almelo. Als kleine schachtenmakerij is ZSM snel uit gegroeid tot een betrouwbare partner voor het uitbesteden van uw orthopedische A-schoeisel met diverse productielocaties wereldwijd. Het afzetgebied van ZSM is inmiddels uitgebreid tot ver over de landsgrenzen. Opdrachtgevers uit binnen en buitenland kennen inmiddels ook de uitstekende reputatie van het bedrijf.

Het hoofdkantoor bevindt zich in Almelo en vanuit daar worden alle bedrijfstakken aangestuurd en fungeert het kantoor in Almelo als schakel tussen u en de producties. Alle orders en materialen worden vanuit Almelo gedistribueerd naar de producties. Op deze manier wordt de kwaliteit van uw product gewaarborgd.

Professioneel familiebedrijf

ZSM is een echt familiebedrijf, dat met passie en professionaliteit wordt bestuurd. Service verlenen is heel gewoon. Net een stapje harder lopen voor de cliënt is geen uitzondering bij ZSM.

Vanuit de passie voor het vak is ook het idee voor Brigante ontstaan, een modieuze, trendy collectie Orthopedische A schoenen.

Innovation in motion

Afdeling Outsource

Meer info

Specialist in Outsourcing

Meer info
Deze website is gerealiseerd door Webheads.