3D Technologie

Voetanalyse met 3D scan

Exacte voetanalyses nu door middel van nieuwe 3D technology. Ons hardware assortiment bestaat uit drie type 3D scanners.

iPad scanner

Onze iPad scanner is zeer geschikt voor het inscannen van casts of de voet van uw patiënt. Het direct inscannen van de voet kan op diverse manieren;

  1. Inscannen van de voeten via een glasplaat
  2. Inscannen van voet in schuimafdruk
    • het scannen gebeurt in twee delen, eerst de voet in de schuimafdruk. Vervolgens de schuimafdruk. Middels onze software kunnen we deze twee scans zo aan elkaar linken dat de gecorrigeerde voetstand overblijft.

3D full foot scanner

Met de 3D full foot scanner krijgt een u 3D scan van de voet tot een maximale hoogte van 20 cm. Met de software krijgt u een 3D kleuren beeld met lengte en breedte maten en wordt u zo in staat gesteld de perfecte voetanalyse uit te voeren.

Ook deze scanner kan op diverse manier worden toegepast.

3D handscanner

De grootte van de scanner maakt hem mobiel en snel om op te zetten. De scanner biedt de beste precisie voor het scannen van elke lichaamsdeel. Maakt uw patiënt een kleine beweging? Geen probleem, door de geavanceerde technologie pakt de 3D handscanner eenvoudig op waar u was gebleven.

 

3D oplossingen

Software

Meer info

Hardware

Meer info
Deze website is gerealiseerd door Webheads.