Garantievoorwaarden

Hoe gaan wij om met garantie?

Als onze producten worden met de grootst mogelijke zorg voor u vervaardigd. Toch kan het zijn er een klacht ontstaat. Meld uw klacht direct bij ons nadat u deze heeft geconstateerd. Voor het melden van uw klacht, dient u gebruik te maken van ons garantieformulier. Het formulier kunt u hier onder downloaden.

Op onze producten zit een standaard garantie van 6 maanden. 

Stappenplan garantieclaim:

  1. Garantie aanmelden binnen 21 dagen na ontstaan van de klacht aanmelden per mail -> garanties@zsmorthopedics.com
  2. Garantieformulier volledig invullen en samen met de schoenen, leesten, patronen en de originele orderkaart opsturen in 1 pakket. U kunt uw pakket aanmelden bij UPS via het klanten portaal. Download hier het garantieformulier ZSM Orthopedie.
  3. Binnen 2 werkdagen krijgt u te horen of de garantieclaim is geaccepteerd en wat de verwachte levertijd is. Tijdens het acceptatie proces wordt er gekeken of het product gerepareerd kan worden of dat er een volledig nieuwe order gemaakt gaat worden.
  4. Uiterlijk 2 weken na het accepteren van de garantieclaim worden de schoenen voor retour opgestuurd naar u.

Wat valt er niet onder garantie?

Wij produceren elk product volgens onze hoge normen. Hoe zorgvuldig u ook met onze producten omgaat, niets is voortdurend. De één gebruikt zijn product(en) intensiever dan de ander. De garantie geldt alleen bij normaal gebruik en niet in geval van:

  • Normale slijtage
  • Schade door onzorgvuldig gebruik (zoals het niet naleven van gebruiks en onderhoudsvoorschriften. (Op deze pagina kunt u meer lezen over het onderhouden van uw producten)
  • Anatomische veranderingen; waardoor producten niet meer passen
  • Aanpassingen buiten de machtiging door anderen dan ZSM.
  • Indien u uw klacht niet binnen 21 dagen na het ontstaan van het probleem meld, vervalt het recht op garantie.

 

 

Deze website is gerealiseerd door Webheads.